universeel- verbinden
RETRAITE

Nu even nietzzzzzz

Voor een ieder die de behoefte heeft even stil te staan.

In de dynamiek van iedere dag worden we voortdurend in beslag genomen door indrukken van buitenaf. Werk, school, gezin, sport, sociale media en andere verplichtingen vragen veel tijd en aandacht. We gaan en rennen maar door. We hebben we nog nauwelijks tijd om even afstand te nemen en ons eens af te vragen hoe gaat het Nu echt met mij? Aandacht en tijd voor onze “innerlijke” wereld (in contact je Zelf zijn) komt vaak op de laatste plaats en vaak helemaal niet.


Rusten in Non-Duaal Gewaarzijn

Non duaal-Gewaarzijn, Meditatie, Mindfullness, stilte en diepe ontspanning zijn de instrumenten waardoor onze roerige, bezorgde, zoekende en vaak overbelaste geest tot rust kan komen. Deze eeuwen oude “techniek” vindt zijn oorsprong in Advaita-Vedanta en de Boeddhistische tradities. In deze staat kunnen we een glimp opvangen van de diepe stilte en contact maken met wie we in essentie zijn.


 

Even een paar dagen er helemaal tussen uit. Geen tv, krant of telefoon. De hectiek van alledag achter laten en genieten van rust en ruimte om weer op te laden en nieuwe energie en inspiratie op te doen. Of om in alle rust en ruimte eens de tijd te nemen voor het uitwerken van een voor u belangrijk thema.  

Wij organiseren een korte retraite van 3 dagen in een rustige en inspirerende omgeving. 


Weg van de afleiding van dagelijkse beslommeringen is het gemakkelijker af te stemmen op de stilte binnenin en zo weer helemaal bij te tanken.

Deze dagen kennen een ritme waarin ontspanning en rust centraal staat. Wij bieden een structuur voor reflectie, stilte en meditatie, maar niets moet. U staat centraal en wij zijn er voor u.