universeel- verbinden

Wijnand Schreurs 

 

Wijnand Schreurs (1963) werkt sinds 1999 als interne- en externe organisatie adviseur, procesbegeleider, trainer en coach. Daarvoor was hij 5 jaar  Hoofd Personeel en Organisatie bij een grote overheidsorganisatie. Hij heeft  ruime ervaring in het trainen en begeleiden van managementteams, coaching, bewustzijnsontwikkeling, groepsdynamica, teamontwikkeling en individuele ontwikkeling.


Wijnand heeft verschillende psychosociale opleidingen gevolgd. Daarnaast volgt hij vanaf 1999  bewustzijnstrainingen (zijnsgeoriënteerde visie). Vanuit zijn eigen supervisie is hij bekend met de gestalttherapie.
Tevens heeft hij juridische- en p&o opleidingen gevolgd op universitair niveau.
In 2005 heeft Wijnand Universeel-Verbinden opgericht. 

Wijnand geniet van organisaties die het beste uit hun mensen naar boven willen halen en van mensen die op zoek gaan naar hun innerlijke rijkdom en hun ervaringen willen vediepen. De schoonheid en diepgang van dit proces kun je niet verwoorden. Elke beschrijving zou de werkelijkeheid geweld aandoen.

Daarnaast wordt hij geinspireerd door de integratie van de oosterse filosofie, westerse psychologie en religie.

In zijn vrije tijd leest hij boeken, luistert hij naar muziek, gaat hij de natuur in en trekt hij zich terug in stilte. Ook vindt hij het heerlijk om bij zijn gezin te zijn.